за нас

pic-за

Shijiazhuang Hongray група е најголемиот производител на заштитни ракавици за еднократна употреба во светот.
Нашата група има пет големи бази на производство во Shijiazhuang, Jinzhou, Xinji, Zanhuang, Shenze на провинцијата Хебеј. Ние произведуваме различни винил ракавици, нитрилна ракавици, ЈП и неткаен серија производи со годишно производство од 14 милијарди парчиња ракавици.
Производи се користат во областа на медицински преглед, прва помош, медицинска сестра, стоматологија, лаборатории, преработката на храна и електронска заштита индустрија итн Со строга квалитетот на системот, богата професионални искуства и добро обучен кадар, ќе ви обезбеди со висок квалитет и добри услуги. Нашите производи се продава добро во многу земји и региони низ целиот свет за многу години.

Ние се справи со целиот процес

pic-за-процесот

Shijiazhuang Hongray Групата е напредна Lean модел Six Sigma управување на производство, и строго ги следи барањата од страна на американската ФДА QSR и стандардот на ISO9001, ISO13485 во управување, процесот на производство и контрола на квалитетот, за да се обезбеди на нашите производи ги исполнуваат или дури и да го надмине ASTM или други земји стандарди.
Сите ПВЦ ракавици нашата група, нитрилна ракавици доделиле на CE сертификат на ЕУ, САД ФДУ 510K писмо и сертификација хемотерапија.

ico-manage1
ico-manage2
ico-manage3
ico-manage4

кАПАЦИТЕТ


Shijiazhuang Hongray група има пет бази на производство, сосема неколку помошни компании со годишно производство од 14 милијарди парчиња ракавици.

HIGH квалитет на услуга

Добро обучен тим за продажба е подготвен во секое време да обезбеди висок квалитет на услуги.

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

Во управувањето, процесот на производство и контрола на квалитетот, Shijiazhuang Hongray група строго ги следат барањата на американската ФДА QSR и ISO9001, ISO13485 стандарди за да се обезбеди на нашите производи ги исполнуваат или дури и надмине ASTM стандарди или други земји.

продажба искуство

Имаме одличен производство и продажба тим со богато искуство, како и долгогодишно искуство на соработка со големите странски клиенти, особено со врвот на светот 500 претпријатија, како што се положи солидна основа да се добие светска слава на нашиот производ.