Сертификат

Shijiazhuang Hongray група го следи во строга согласност со барањата на QSR на USFDA и стандардот на ISO 9001 и ISO 13485. Ова гарантира дека квалитетот на нашите производи во согласност со или дури и повисоки од стандардот на ASTM и стандардот на други земји.

Нашата група е сертифициран од страна на системи за управување со квалитет ISO9001, и PVC и нитрилна ракавица биле доделени USFDA 510K сертификација и CE сертификат. Ние сме, исто така, помина EN 374 стандард, NSF и SGS Храна Контакт безбедноста на тестирање. Нитрилна ракавица поминале тестирањето хемотерапија, како и.

слика почести
cert_9001
cert_13485
cert_ce
cert_fda
cert_nebb
cert_no
cert_no2
cert_nsf