• pic-hero3
  • pic-hero1
  • pic-hero2
  • banner4
  • device3
  • device1

Wilujeng sumping di BeDentist

klinik dental BeDentist ngabagéakeun anjeun!

Shijiazhuang Hongray Grup téh produsén pangbadagna sarung pelindung disposable di dunya.
Group urang boga lima basa produksi utama di Shijiazhuang, Jinzhou, Xinji, Zanhuang, Shenze Propinsi Hebei Province. Urang ngahasilkeun rupa sarung vinyl, sarung nitrile, pe jeung produk runtuyan non-anyaman jeung output taunan 14 milyar potongan sarung.

nempo More

Produk Artikel

Naha milih AS?

  • kapasitas

    kapasitas

  • Service kualitasna

    Service kualitasna

  • PAMASTIAN KUALITAS

    PAMASTIAN KUALITAS

  • jualan pangalaman

    jualan pangalaman

Arrivals anyar